Concerten

Kaartverkoop

Retourbeleid en voorwaarden

Hebt u kaarten gekocht voor concerten waarvan de kaartverkoop in handen is van het Eindhovens Gemengd Koor “De Roostenzangers”, maar bent u onverhoopt verhinderd? Dan kunt u gebruik maken van ons retourbeleid.
Tot een dag voor aanvang van een concert kunt u kaarten retourneren door contact op te nemen met onze kaartverkoop via kaartverkoop@roostenzangers.nl of via 06 15 29 21 33. U kunt aangeven of u volledige restitutie wenst of wellicht een deel wilt schenken aan het koor of de optredende solisten.
U betaalt € 2,50 administratiekosten per ticket.
De kaarten worden vervolgens elektronisch ongeldig gemaakt
Bij concerten waarbij de kaartverkoop wordt georganiseerd door derden (bijvoorbeeld Muziekgebouw Eindhoven) gelden de voorwaarden die zij hanteren. Neem hiervoor contact met hen op.

Kaarten niet ontvangen ?

Indien u de online bestelde tickets niet binnen enkele minuten ontvangen hebt, is het mogelijk dat de e-tickets in uw spam box beland zijn of dat er wellicht een foutief e-mailadres is opgegeven. Neem contact op met de kaartverkoop via kaartverkoop@roostenzangers.nl.

Kaarten verloren of kwijt ?

Indien u de tickets verloren bent of ze bent kwijtgeraakt, neem contact op met de kaartverkoop via kaartverkoop@roostenzangers.nl.