Vereniging

Open repetitie 12 januari 2023

Wij zoeken nieuwe leden. Alle stemsoorten zijn welkom, vooral tenoren. Daarom houden wij op donderdag 12 januari een open repetite. Belangstellenden kunnen dan geheel vrijblijvend kennismaken met het koor, de dirigent en de manier van repeteren. Er zal in ieder geval een nieuw werk worden ingestudeerd.
Omdat ons repetitielokaal op donderdag 5 januari was gesloten, is het de eerste repetitie van 2023.

Opzet repetitie 12 januari

Vanaf 19.30 uur is het repetitielokaal open. Het is de bedoeling dat de leden dan de kerstmuziek inleveren en de muziekmap aanvullen. Belangstellenden kunnen zich dan melden en een muziekmap in ontvangst nemen, zodat zij aan de repetitie kunnen deelnemen.
Om 20.00 uur is er een kort welkomstwoord, waarna we tot 20.15 uur gaan inzingen; daarna repeteren we tot 21.00 uur. We starten dan met het instuderen van een nieuw werk, zodat de leden en de belangstellenden dezelfde startpositie hebben.
Van 21.00 uur tot 21.30 uur is er gelegenheid om nieuwjaarswensen uit te wisselen onder het genot van een drankje en een traktatie van het bestuur. Verder zijn er bestuursmededelingen en blikt onze dirrigent vooruit op de muzikale activiteiten in 2023.
Om 21.30 uur zetten we de repetitie weer voort met begeleiding van Rob van Heck aan de piano.
Om 22.30 uur einde repetitie.

Concerten 2023

Voor 2023 staat een drietal concerten gepland.

  • zondag 2 april: optreden in het kader van de Dag van de Amateurkunst
  • zondag 2 juli (nog onder voorbehoud): groot Mozart-concert met orkest en solisten;
  • zaterdag 16 december: kerstconcert met het ensemble Daniel Fanego en tenorsolist Jorge Martina. We voeren dan o.a. de Misa Criolla en Navidad Nuestra van A. Ramirez uit.